El Cineclub arriba ple de propostes per a joves

www.andorradifusio.ad

S'engega novament el projector del Cineclub les Valls amb un trimestre carregat de propostes sobre joves, la identitat i l'arrelament, en versió original subtitulada.

Opcions que contrasten. Com "Perfect days", de Wim Wenders, una oda als petits plaers i una crida a un món pausat, analògic i presencial, que va contra corrent de l'actualitat. "Remember my name", la mirada sobre la immigració a través d'un projecte cultural dirigida per Elena Molina al Festival Ull Nu, i "Retour a Séoul", del director francès Davy Chou, dins la Setmana de la diversitat. 

Guanyadora del premi 'Una certa mirada' del Festival de Canes el 2023 i amb el guardó 'Descobriment Europeu Molly Manning Walker', "How to have sex" retrata els joves en un moment crucial com és la descoberta de la seva sexualitat. Un procés que va més enllà de l'alcohol i la festa que envolta la pel·lícula i que es podrà gaudir el 24 d'abril.

El 8 de maig el Cineclub es trasllada al Centre de Congressos dins el Festival Ull Nu amb "Remember my name" d’Elena Molina. Un documental social que exposa les vides dels menors no acompanyats a Melilla a través del ball i la música pop i que exposa una mirada diferent a la immigració.

A final del mes de maig, el dia 29, arriba "Io capitanode l'italià Matteo Garrone, que segueix el Seydou i el Moussa, que deixen Dakar per buscar una vida millor a Europa. Un periple dels horrors que els transporta pels centres de detenció a Líbia i els perills del mar.

Enmig, "Retour a Séoul" fa el camí invers amb el francès Davy Chou. El 22 de maig, en la Setmana de diversitat cultural d'Andorra la Vella, el Cineclub projecta la història de Freddie, que amb vint-i-cinc anys, retorna per primera vegada a Corea del Sud, explorant els seus orígens en un país estrany. 

Després de passar pels cinemes i recollir guardons en cites internacionals "The zone of interest" de Jonathan Glazer tancarà el trimestre el 5 de juny amb una perspectiva sobre el nazisme des de dins, mostrant la vida del comandant Rudolf Höss i la seva família, que intenten viure una vida normal prop del camp. 

Informa: Rosa Alberch 

Comparteix:

L'os bru deixa rastre al Principat BPA deixa de ser entitat bancària