ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Una cinquantena de joves participen a la Vex IQ Challenge Andorra

www.andorradifusio.ad

Cinc equips nacionals i tres de Catalunya prenent part aquest cap de setmana en la Vex IQ Challenge. Aquesta competició de robòtica se celebra abans de la final nacional de la setmana vinent, d'on sortirà l'equip que representarà el Principat a l'abril al mundial de Louisville, als Estats Units.

Una cinquantena de joves prenen part aquest cap de setmana en la Vex IQ Challenge. Un dels objectius dels responsables és fomentar la tasca col·laborativa fins i tot entre els equips rivals.

Presenten els seus projectes i fan demostracions de les habilitats que aquests robots tenen. El que més atrau a aquests joves és, al cap i a la fi, fer amics però no perden de vista la tecnologia i la innovació.

Cada vegada hi ha més afició i els equips s'ho prenen més seriosament però la dedicació ha de ser com si es practiqués qualsevol esport com ara bàsquet o futbol.

L'any passat els representants andorrans van obtenir una bona classificació al mundial de la Vex Robotics. Un meritori lloc pel mig de la taula si tenim en compte que l'entrenament va ser de poc més d'una hora per setmana.

Informa: Sílvia Mestre
Imatge: Desirée Sala

Comparteix:

3.234.143.26