El Cirque du Soleil entre bastidors

www.andorradifusio.ad

Les representacions de l'espectacle 'Festa' del Cirque du Soleil arriben a l'equador amb prop del 80% de les entrades distribuïdes. Així ho assegura el ministre de Turisme, Jordi Torres. Hem conegut com es prepara entre bambolines l'equip artístic hores abans de cada funció. 

El Cirque du Soleil porta l'espectacle 'Festa' a la carpa. Una aventura caòtica i plena de color amb actuacions d'artistes multidisciplinaris de tot el món. Descobrim què passa entre bastidors abans de cada funció.

La preparació dels artistes comença ben aviat per escalfar la veu. Quatre hores abans d'actuar ja es comprova so, llums i equipaments. I també es moment de xapa i pintura. "Arribo tres hores abans que comenci l'espectacle per fer el meu maquillatge. M'hi estic entre una hora i una hora i mitja", explica l'artista Masha Terentieva, i després toca preparar-se per l'espectacle. 

Això si, cada artista segueix el seu pla. Alguns, només sonar el despertador. "La preparació comença des que em llevo, sobretot, de cames, ja que el meu número requereix fer molt esforç amb elles", detalla l'artista Jonathan Rini. Per un cop, arribats a la carpa habituar el cos als exercicis, on Rini, repeteix el seu truc final. "M'agrada escalfar i entrenar el truc final. És el més difícil i m'agrada fer-lo fins a 5 vegades i posar la música exacta per reviure el número."

Sense oblidar el vestuari. Cridaner i d'estètica elegant per després, posar-se en el paper. "La preparació mental està centrada en la concentració, en interioritzar el personatge de l'espectacle i saber per on començar", assegura Tarantieva. I ressalta el bona harmonia que hi ha entre companys.

Ara sí, articulacions preparades, concentració i acció! A gaudir d’aquestes proeses acrobàtiques i girs originals. 

Informa: Judith Sáez
Imatges: Kevin Ribeiro

Comparteix:

Estrenes: 'Misión imposible, sentencia mortal' i 'Elemental' La policia obrirà un concurs per cobrir més de 10 places