ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Com aconseguir canviar el món només recollint una peça de brossa al dia?

www.andorradifusio.ad

Des de fa uns dies un professor anglès que viu a Marsella està fent un viatge que el portarà per tot França però que també ha inclòs una parada a Andorra. Està convençut que amb el seu projecte "1 piece of rubbish" pot aconseguir que l´entorn natural estigui més net que mai.

Eddie Platt va crear, amb uns amics, l´associació "1 piece of rubbish". Es tracta d´una iniciativa que té com a objectiu deixar un món més net a la següent generació. Per participar-hi, només s´ha de recollir un sol objecte de brossa al dia i tirar-lo a la paperera. Si a més, se li fa una fotografia i es puja a les xarxes socials, es passa a formar part de la comunitat de col·laboradors.

Per estendre la iniciativa al màxim de gent possible, s´ha embarcat en un viatge que el portarà per tot França. Com que es desplaça només fent autostop, sovint hi ha canvis d´itineraris. Un d´aquests l´ha portat al Principat.

Des que "1 Piece of Rubbish" es va crear, ja ha aconseguit gairebé 17.000 contactes a les xarxes socials i s´han recollit més de 70 tones de brossa de boscos i carrers.

Informa: Judit Pedrós
Imatges: Kevin Ribeiro
Locució: Joan Antoni Sarmiento

Comparteix: