ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

El ComARTpedrosa baixa a la Peixera d'Escaldes a partir de la setmana vinent

www.andorradifusio.ad

Del punt més alt d'Andorra, al fons de vall. Després de fer-se a alta muntanya el ComARTpedrosa es traslladarà aquest setembre a l´espai cultural la Peixera on es podrà veure un recull de l´experiència d´aquest any i gaudir de la programació que ha preparat el col·lectiu Mountain Alchemists.

La performance d'Emma Regada en què emergeix de les roques (en les imatges sobre aquestes línies) és una de les representacions que s'han pogut veure en la quarta edició del ComARTpedrosa que s'ha fet aquesta divendres al refugi del cim més alt d'Andorra.

La quarta edició ha deixat posades en escena sorprenents per representar la connexió de l’home amb la natura i la manera en què diferents arts representen aquesta relació, un altre exemple és l’exposició d’obres plàstiques de Míriam Martínez i Sara Valls.

El públic ha pogut gaudir d'una lectura de "Fragments de paisatge", de David Gálvez i Mònica Armengol; d’una selecció de la millor electroacústica del país veí en una experiència immersiva amb auriculars inalàmbrics, i d'una experiència interactiva amb nous mitjans, "Interferència humana", de Lluís Casahuga.

A partir de la setmana vinent tota l'experiència del col·lectiu Mountain Alchemists de la qual ja han gaudit una setantena de persones es trasllada a la Peixera per ampliar l'impacte de la creativitat dels artistes que hi han participat a la població.

Informa: Rosa Alberch
Imatges: ComARTpedrosa

Comparteix: