Comença 'Festa' del Cirque du Soleil, amb ple en l'estrena d'una edició decisiva per a la continuïtat

www.andorradifusio.ad

L'estrena del nou espectacle del Cirque du Soleil va fer el ple aquesta nit de dissabte. El 60% de les entrades ja estan distribuïdes i Andorra Turisme confia arribar al 80%. Ha estat la primera de les vint-i-dues actuacions repartides fins al dia 30. Representacions que són decisives per determinar-ne la continuïtat després de deu anys de col·laboració entre la companyia canadenca i el Principat.

Una hora abans per a l'estrena de 'Festa', els artistes es comencen a preparar, escalfen, es maquillen i es vesteixen. Un vestuari que disposa de vint dissenys que han requerit 250 hores l'elaboració. I mentrestant a l'altra carpa, de mica en mica, van arribant els primers espectadors arribats tant de França com d'Espanya. Enguany, tots asseguts i amb entrades de pagament, un fet que alguns agraeixen. "Així estem més còmodes".

I mentre els 23 artistes es preparen, la cinquantena de tècnics fan una darrera revisió.

Comença la funció. Una hora de música, colors i acrobàcies amb una desena de números inèdits i alguns que es recuperen d'edicions anteriors. Quan s'acaba la representació, toca fer balanç. El director de l'espectacle, Oriol Tomàs, destacava el gran nivell dels artistes. "Els artistes ho han fet d'una manera impecable i espectacular". Per la seva banda, el director general d'Andorra Turisme, Betim Budzaku, ressaltava la reacció del públic. "La reacció del públic és extraordinària".

Ha estat l'estrena d'una edició decisiva per a la continuïtat de l'espectacle. Per part de la companyia es mostren favorables a seguir, així ho expressava la vicepresidenta i directora general d'Esdeveniments i Experiències del Cirque du Soleil, Marie Josée Adam. "Volem que continuï, continuarem amb les converses i ja veurem què passa". 

'Festa' té vint-i-una oportunitats més per convèncer el públic.

Informa: Oliver Jaén
Imatge: Andreij Cristancho

 

Comparteix:

Un ordinador cada dos alumnes a les escoles La Massana produeix el 40% de fusta al país