ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Els comerços mantindran els aforaments tot i no ser obligatori

www.andorradifusio.ad

Aquest dilluns torna l'activitat comercial amb l'obertura de gairebé el 100% dels establiments. Tot i no ser obligatori es continua vetllant per aforaments limitats.

La reobertura total del comerç dilluns té a la majoria d'establiments posant tot en ordre per obrir portes. Tot i que no hi ha limitació d'aforaments la majoria estableix un límit vetllant per la seguretat de clients i de treballadors.

Una de les grans superfícies ha hagut d'eliminar el seu popular bufet lliure i substituir-lo per menjar per emportar tal com ha de ser en aquesta fase la restauració. Que el client se senti tranquil és un dels objectius, diu el director de Pyrénées, Ivan Armengod.

Esperen algun turista francès que baixi del Pas de la Casa, però òbviament dilluns es treballarà amb el consumidor local.

El comerç ha de posar en marxa tot el seu enginy per  recuperar el temps que s'ha perdut i per adaptar-se a les noves maneres de fer, com el comerç en línia.

En el cas d'un dels grups de perfumeries del país, també s'ha volgut conservar un aforament limitat i s'ha establert un màxim d'un client per una venedora.

Un dels gestos més habituals en aquests establiments és provar-se perfums. Doncs ara això no es podrà fer de moment. Serà la professional qui ens farà testar cada cop el producte.

La companyia no creu que variï gaire la seva filosofia de tracte cap al client però sí que coincideixen que s'ha de pensar en clau de futur i a arribar a avançar-se als desitjos del consumidor.

També han continuat venent on-line durant el confinament i creuen que una part del negoci està a la xarxa, però no tot.

El més important ara és que amb tots els elements de distanciament i protecció que han previst els seus clients se sentin segurs dins l'establiment i no dubtin a travessar les seves portes a partir de dilluns.

Informa: Sílvia Mestre
Imatge: Kevin Ribeiro

Comparteix:

3.233.229.90