Comissions Obreres acusa d'irregularitats el director del col·legi espanyol María Moliner

www.andorradifusio.ad

Comissions Obreres ha instat la fiscalia i el ministeri d'Educació espanyols que investiguin el director del col·legi María Moliner per diverses irregularitats, en especial per vulnerar la llibertat sindical. La conselleria d'Educació de l'ambaixada d'Espanya nega que les acusacions siguin certes.

La Federació d'Ensenyament de Comissions Obreres ha demanat que s'obri un expedient i es sancioni el director del col·legi María Moliner i reclama la intervenció de la fiscalia i el ministeri d'Educació espanyols perquè hauria comès quatre faltes greus. Concretament, se l'acusa d'haver segrestat la propaganda electoral d'aquest col·lectiu i negat als empleats del centre el permís per votar a les eleccions sindicals. També afegeix que hauria difós dades d'una avaluació secreta d'una docent, afiliada i delegada electa de CCOO, davant companys, mares i pares d'alumnes. A més, hauria afirmat davant altres professors que l'acomiadaria perquè el resultat de l'avaluació era negatiu. Finalment, recorda que ja va ser encausat fa una dècada a Melilla per prevaricació.

La conselleria d'Educació de l'ambaixada d'Espanya ha assegurat que tot això no és cert. Afirma, per exemple, que no es va segrestar la propaganda electoral de les eleccions sindicals, sinó que la petició es va fer al correu electrònic del director quan aquest estava de viatge de fi de curs amb els alumnes i no va poder contestar a temps.

Informa: Pere Moliné

Comparteix:

Rosa Mujal cedeix un mural a la Bebeteca de l'Estudi Els cotxes clàssics del FIVA World Rally 2019 ja escalfen motors