El comú aprova l'ampliació del British College a l'alberg de la Comella amb l'oposició de la minoria

www.andorradifusio.ad

El consell de comú d'Andorra la Vella ha acordat, amb el vot contrari de les minories, permetre l'ampliació del British College, que té una concessió per 15 anys de l'antic alberg de la Comella. El centre també construirà un recinte esportiu. Al final tot serà propietat del comú, que només aportarà 40.000 euros per acabar de construir un dic de protecció.

El British College ampliarà l'antic alberg de la Comella. El centre està funcionant i ara construirà prop de 900 metres quadrats més en aquest espai.

Una ampliació que ja era prevista dins la concessió inicial per 15 anys amb el comú d'Andorra la Vella. Alhora, també es farà un nou edifici cobert per a activitats esportives.

La cònsol major, Conxita Marsol, defensa que "el comú obté uns diners, no té cap despesa, ells ho mantenen, fan obres, ens deixen utilitzar una zona i aportem un sistema educatiu més al país".

Un acord del consell de comú que no ha rebut el suport de les minories. Des del PS, la consellera Dolors Carmona, recorda que es tracta d'una qüestió de fons i que ho veuen un perjudici per a la parròquia. Considera "vergonyós donar més benefici a una empresa privada que està gestionant una instal·lació pública". "És un patrimoni que teníem els ciutadans", remarca.

Mentre que el consellers de Liberals, Víctor Pintos, ha criticat les formes i que no s'hagi aconseguit un retorn de la concessió millor. Denuncia que "una setmana abans hem celebrat una comissió en què s'han entrat la majoria de punts d'urbanisme i aquest curiosament no hi ha entrat". Reclama "vetllar per un retorn a la parròquia d'una concessió que considerem molt privilegiada".

Les obres quedaran en benefici del comú un cop acabi la concessió. L'única col·laboració econòmica serà de 40.000 euros per acabar de construir el dic de protecció de la Comella. A més, podrà utilitzar les instal·lacions esportives fora del curs escolar.

Informa: Laura Massegú
Imatge: Guillem Casal-Arxiu RTVA
Locució: Yasmina Canedo

Comparteix:

Bartumeu considera "inviable, impossible i indefensable" el projecte de l'aeroport nacional La Cambra de Comerç busca la implicació del Govern en el projecte de l'aeroport