ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

El comú no es rendeix amb el Palau de Gel però la propietat reitera que les negociacions estan trencades

www.andorradifusio.ad

El comú de Canillo es mostra partidari de millorar l'oferta econòmica per adquirir el Palau de Gel a la propietat, si fa falta. Si els propietaris decideixen activar el desnonament, afirmen, faran cas i buscaran alternatives. L'advocat de la propietat reitera que les negociacions es van trencar fa temps i que presentarà una demanda per desnonament contra el comú.

El cònsol major, Francesc Camp, considera que encara hi ha temps per negociar amb la propietat després que dijous passat finalitzés el contracte d'arrendament sense acord. Camp ha plantejat la seva disposició a millorar la darrera oferta econòmica de compra de la infraestructura, que era de 7 milions d'euros, o a altres possibilitats.

"És una negociació. Si realment se'ns demana dins d'aquesta oferta de compra un esforç addicional, haurem de revalorar internament com podem fer aquest plus de pagaments", ha avançat. El cònsol major ha afegit que segurament serà "renunciant a altres inversions del Palau de Gel". "No estem tancats a escoltar una altra oferta, encara que sigui més alta, això també ho vull deixar clar", ha conclòs.

Si finalment no hi ha acord i la propietat inicia el procés de desnonament, ha assegurat que no posaran problemes. En tot cas, buscarien alternatives. "Si no ens hi volen, no ens hi quedarem, però un mínim de temps per tancar el que haguem de tancar quant a actuacions dins el Palau de Gel, ho hem de poder fer", ha declarat.

Per la propietat les negociacions estan trencades

Per la seva banda, Jaume Bartumeu, advocat de la propietat, ha volgut reiterar que les negociacions estan trencades des de fa temps. Ha assegurat que tenen la intenció de presentar una demanda a la Batllia per desnonament contra el comú de Canillo perquè els retorni les claus del Palau de Gel.

Aquest dijous a la tarda hi ha convocada una cadena humana davant el Palau de Gel per demanar que continuï.

Informa: Pere Moliné
Imatges: Pere Besolí
Locució: Jordi Cama

Comparteix:

54.208.73.179