ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

El comú d'Ordino nomena secretari general l'excònsol menor de l'etapa Dolsa, Gilbert Blasi

www.andorradifusio.ad

Primera topada entre el conseller de la minoria Enric Dolsa i la resta dels consellers a la sessió inaugural de la legislatura del comú d'Ordino. El motiu: l'horari de les sessions. Gilbert Blasi, antic cònsol menor amb Dolsa, ha jurat el càrrec de secretari general.

Primera sessió de consell de comú d'Ordino després que s'hagin constituït les corporacions parroquials. Enric Dolsa, conseller de XOrdino, que està a la minoria ha retret que es duguin a terme al migdia. Vol que es passi a la tarda perquè vagi més gent. Tant Sandra Tudó, de MovemOrdino, que també està a l'oposició, com Josep Àngel Mortés, el nou cònsol major, estan en contra.

Dolsa assegura que "hi havia sessions que havien durat 20 segons o 2 minuts... Aleshores, sí que es pot fer una sessió de comú a les 13.30 hores i tothom anar a treballar a les 13.35 hores. Però les sessions de comú no són això, mereixen més debat". "No li veig cap inconvenient ni cap aportació de més. La gent al migdia té la seva estona per dinar i pot optar un cop al mes a venir a demanar o a informar-se als consells de comú", li responia Tudó. "Portem quatre anys fent aquest horari i no hi ha hagut cap problema. És un tema que d'entrada el mantindrem, però el parlarem a la junta de govern i si cap la possibilitat de canviar-ho, ho canviarem", afegeix el cònsol major, Josep Àngel Mortés.

Durant la sessió també s'ha elegit el nou secretari general, Gilbert Blasi, que va ser cònsol menor durant el mandat d'Enric Dolsa. La majoria de Govern ja s'ha repartit els càrrecs i Mortés portarà Obres Públiques i Maria del Mar Coma, Finances.

Informa: Pere Moliné
Imatges: Fernando Montero

Comparteix:

3.238.70.175