ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

El comú de Sant Julià de Lòria treballa per tancar acords amb propietaris per fer petits aparcaments

www.andorradifusio.ad

El comú de Sant Julià de Lòria treballa per tancar acords amb propietaris per fer petits aparcaments en punts de la parròquia. Així ho ha avançat Josep Majoral, que lamenta que el Govern no hagi aprofitat el subsol del nou vial de Sant Julià per fer-hi 200 places, una demanda que l'actual cònsol ja havia fet quan era conseller general.

Josep Majoral creu que el Govern ha perdut una gran ocasió de reduir la mancança d'aparcament a Sant Julià de Lòria aprofitant el subsol del nou vial de Sant Julià. Un espai que segons avança el cònsol major hagués pogut encabir fins a 200 places. Recorda que l'anterior cònsol i ell mateix en tant que conseller general ja havien plantejat aquesta possibilitat, que el Govern i més concretament el ministeri d'Ordenament Territorial no va recollir.

Davant d'aquesta renúncia la nova corporació ha de cobrir la mancança d'aparcament amb altres projectes. Conscient de la dificultat, de moment, per trobar grans espais, Josep Majoral treballa en convenis amb privats per tenir terrenys per destinar-los a aparcament.

La voluntat és anar habilitant petites zones en diferents punts de la parròquia. També busca un terreny per construir-hi la deixalleria i el magatzem comunal després que el que tenien quedés en desús a causa de l'esllavissada a la Portalada.

Informa: Anna Pifarré
Imatge: Albert Refart-Desirée Sala
Locució: Oliver Jaén

Comparteix:

35.172.233.2