Concurs d'allioli i subhasta de vaques, novetats de la Fira del Bestiar d'Ordino

www.andorradifusio.ad

Uns 500 alumnes de primària han visitat la Fira del bestiar d'Ordino. Aquest any se celebra la quarta edició amb novetats, com un concurs culinari amb 15 inscrits i una subhasta de carn bovina amb l'objectiu de potenciar la raça del país. 

Arrenca la quarta edició de la Fira del bestiar d'Ordino. Aquest any, com a novetat, concurs d'allioli de codony i subhasta de dues vaques de raça bruna d'Andorra. Serà diumenge, a partir de dos quarts de dotze. Una idea que com explica el cònsol menor, Eduard Betriu va "sorgir de la taula de ramaders"

Els primers visitants han sigut els més petits. Els alumnes de primària han rebut explicacions dels guies, que els han donat consells de com tractar els animals.

La fira durarà fins diumenge a les 5 de la tarda i ofereix mercat de productes artesanals, demostració d'oficis artesans i taller de xanques. 

139 mil euros en ajuts per al benestar animal

Una quarantena d'explotacions ramaderes bovines que ja tenen integrats processos que garanteixen el millor tracte animal se n'han vist beneficiades. El Govern vol incentivar que les explotacions ramaderes s'adaptin als criteris establerts

Informa: Caterina Vidal
Imatges: Sergi Linares

Comparteix:

Critiques al Govern pel pla de xoc de l'habitatge Mà estesa al sector immobiliari sense renunciar al pla de xoc d'habitatge