El Consell d'Europa dona suport al Pla nacional de la infància i l'adolescència

www.andorradifusio.ad

Donar suport al Pla nacional de la infància i l'adolescència, aquest és l'objectiu del Consell d'Europa. I ho ha fet a través de diferents materials promocionals que permeten donar a conèixer els drets dels infants. I que es treballaran als centres educatius.

Els drets dels infants i els adolescents en matèria d'igualtat, salut, educació i conciliació familiar. En aquests aspectes se centren els materials de suport audiovisual i físic que el Consell d'Europa ha creat per donar suport al Pla nacional de la infància i l'adolescència. 

Són quatre vídeos i un tríptic que es traslladaran als centres educatius. D'aquesta manera s'explicarà el pla als menors i es parlarà sobre els seus drets. Els materials els van revisar, abans de la seva publicació, una setantena d'infants i adolescents del país. 

El Consell d'Europa ja va participar en l'elaboració d'aquest pla que es va publicar l'any 2022 i es desplegarà en els propers quatre anys. Es va redactar amb la participació dels actors implicats, infants i tècnics, i proposa, entre d'altres mesures, l'escolarització obligatòria fins a 18 anys, la creació de consells d'adolescents als comuns i de xarxes d'intercanvi solidari per a famílies. 

Informa: Gerard Castillo

Comparteix:

Novetats per als autònoms L'os bru deixa rastre al Principat