ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Els cònsols majors sortints treuen pit de la gestió econòmica i deixen d'herència alguns projectes pendents

www.andorradifusio.ad

La renovació del contracte del Palau de Gel o un pàrquing a la part alta d'Escaldes-Engordany són els projectes que Josep Mandicó i Trini Marín no han pogut culminar i traslladen als seus successors. Els cònsols sortints de la Massana, Encamp i Sant Julià s'acomiaden traient pit de la gestió financera.

Els cinc cònsols majors que ja no repetiran en el proper mandat s'acomiaden del càrrec desitjant encerts als successors i encoratjant-los a treballar pel bé de les respectives parròquies i els seus ciutadans. Esperen que alguns dels projectes que han deixat embastats els acabin concretant els nous equips comunals.

Els cònsols sortints de la Massana, Encamp i Sant Julià de Lòria treuen pit de la gestió que han fet de les finances comunals i creuen que cal continuar dinamitzant econòmicament les seves parròquies.

Tot i que amb matisos, gairebé tots coincideixen que l'actual sistema electoral que garanteix les majories en els consells de comú és el millor, sempre comptant amb les aportacions de l'oposició. Alguns opinen que seria convenient ampliar la durada dels mandats.

Informa: Gerard Gort
Imatges: Kevin Ribeiro-Sergi Linares-Pere Besolí-Xabier Moreira-Txema Galilea
Locució: Oliver Jaén

Comparteix:

34.200.218.187