El consultor Emili Duró trasllada al públic un missatge d'optimisme: vivim en el millor dels mons possibles

www.andorradifusio.ad

Vivim en el millor dels mons possibles. Aquest és el contundent missatge del lleidatà Emili Duró, en una xerrada que ha impartit al Centre de Congressos d'Andorra la Vella i que ha estat organitzada per la Fundació Jacqueline Pradere. Duró creu que, en els temps que venen, la capacitat d'adaptació i la passió per fer coses seran fonamentals.

"Rendir-se no és una opció', aquest és el títol de la xerrada del consultor Emili Duró i un resum de la seva visió de la vida que també es pot sintetitzar assegurant que mai s'havia viscut tan bé. Considera que no ens hem de deixar vèncer per la por i el negativisme. Defensa que "el coneixement del món es duplica cada any i mig" i planteja " les coses que veurem els propers anys, de les que gaudirem a nivell de mitjans, de salut i de viatges". "Aquelles persones que diuen que el món va a pitjor no veuen la realitat o no la volen veure. I no és que sigui optimista o pessimista, soc realista", manifesta.

Creu que en el futur destacaran les persones optimistes i flexibles."En un món canviant serà important la capacitat d'adaptació i per això podreu tenir un director general que sigui matemàtic, físic, perquè no importa el que siguis, sinó com t'adaptes", afirma afegint que la passió és el segon element imprescindible. Hi ha gent que té passió per tot i això és contagiós".

També opina que ens hem de preparar per un futur no massa llunyà en què les màquines facin tota la feina i que això és positiu.

Informa: Pere Moliné
Imatges: Sergi Linares

Comparteix:

El Govern prepara un programa d'inserció pels nouvinguts Una cançó per la diversitat