ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Continua en marxa l'operació per trobar els sospitosos de l'atracament a la joieria

www.andorradifusio.ad

El dispositiu de la policia per trobar els atracadors de la joieria assaltada aquest dissabte continua en marxa. La policia manté la demanda de col·laboració ciutadana per trobar els atracadors. Es tracta de dos homes estrangers, de pell blanca i aspecte prim. Parlaven anglès en el moment dels fets. 

La policia segueix buscant aquests dos homes i mantindrà els controls actius encara durant les pròximes hores. Ahir, va trobar una pista que podria ajudar força en el procés de recerca.

L'última pista que es té dels lladres és el vehicle amb el qual van fugir després del robatori i que van abandonar a l'aparcament superior del berenador de la Comella, a prop de la urbanització Comella Park. El vehicle va ser traslladat ahir a la tarda a dependències policials i les primeres anàlisis han confirmat que les mostres biològiques trobades a l'interior es corresponen a la sang que un dels atracadors va deixar a la joieria després d'haver-se tallat amb els vidres d'una vitrina rebentada. El cotxe, amb matrícula espanyola, havia estat robat el dia anterior a la Seu d'Urgell.

Pel que fa al valor de les joies robades la policia no pot facilitar aquesta informació, per bé que altres mitjans del país apunten a uns 200.000 euros, després d'haver parlat amb els propietaris. Actualment els policies segueixen revisant el contingut de totes les càmeres de seguretat dels comerços propers, així com les del trànsit. Fet que ha permès difondre l'aspecte dels dos homes i fer una crida a la participació ciutadana.

No han passat encara 48 hores des de l'atracament mentre la investigació continua oberta i es mantenen els controls.

Informa: Rubén Carcellé Imatge: Robert Querol

Comparteix: