ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Una contractura deixa Jonaina Salvador fora de 'Hansel i Gretel'

www.andorradifusio.ad

Una contractura deixa sense poder cantar la soprano Jonaina Salvador que haurà de ser substituïda a 'Hansel i Gretel'. La peça, que es representarà a inicis de febrer, estrenarà cor infantil i jove; l'òpera i la direcció escènica, a càrrec del binomi Robles-Casero.

Arran de la indisposició de Jonaina Salvador, María Casado s'estrena a Andorra, amb el paper protagonista de Gretel.

Estarà acompanyada de la mezzosoprano Anna Tobella en el paper de Hansel, i els residents Stéphane i Caroline de Mahieu en els papers de pare i mare.

L'òpera s'estrena el 9 i el 10 de febrer al Claror i ho farà amb novetats. D'una banda s'estrena el cor infantil i jove de l'òpera acompanyat d'altres grups corals i, de l'altra, una posada en escena amb caseta de xocolata inclosa.

Irina Robles, codirectora d'escena i escenografia, explica que "ens trobarem amb paisatges en blanc i negre, i grisos; i després entrarem en el món de la fantasia, de la bruixa i de les fades, on jugarem molt amb els colors".  Juanma Casero, també codirector d'escena, afegeix que han volgut apostar per més màgia que la que hi ha en el text original, també "amb personatges que hem transformat".

La peça es farà en català i amb subtítols. Arrenca la feina per a la segona peça lírica de la temporada amb la mirada posada en nous projectes.

Informa: Rosa Alberch
Imatges: Jordi Seabra

Comparteix:

34.231.21.83