Controls policials per informar de les mesures preventives

www.andorradifusio.ad

La demanda feta a la població perquè es quedi a casa ha fet un pas endavant aquest divendres amb l'establiment de controls policials en punts de la xarxa viària. Es tracta de controls informatius, en què els agents demanen als conductors pel lloc on es desplacen i els informen de les mesures preventives pel que fa a la mobilitat. 

Molts vehicles s'han trobat al llarg del dia amb controls policials en alguns dels punts de més trànsit. L'objectiu era demanar als ocupants pel lloc on es desplaçaven.

En molts casos es tractava de persones que anaven o tornaven de la feina. A la resta, els agents els han informat de les mesures preventives pel que fa a la mobilitat.

Una acció més per conscienciar la població de la importància de quedar-se a casa, que la ciutadania accepta i, fins i tot, veu necessària.

Els controls policials podrien fer-se habituals els propers dies i no es descarta que passin a ser més restrictius, en funció de com evolucioni la situació d'emergència sanitària.

Informa: Joan López
Imatges: Sergi Linares

Comparteix:

Autea inicia un servei de suport a les persones amb TEA de manera telemàtica Què faig amb l'animal de companyia si contrec el coronavirus?