ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Coopalsa disposarà d'una vintena de conductors més aquest desembre

www.andorradifusio.ad

Coopalsa tindrà aquest desembre una vintena de conductors més. 10 venen del Perú i l'empresa es farà càrrec de l'allotjament.

Coopalsa vol reforçar el servei per a la temporada d'hivern i evitar al màxim els embussos i els retards. Per aquest motiu ja ha contractat onze xofers, tres estan en tràmits i a principi de desembre hauran de començar a treballar deu més que venen del Perú. En principi són temporals però podrien allargar l'estada.

El gerent de CoopalsaGabriel Dallerés, ha afirmat que han plantejat reforçar de desembre a abril amb conductors addicionals i de manera temporal i ha detallat que "hem partit de la base que havíem de subministrar l'habitatge. Hem llogat pisos i aquests pisos els posarem en condicions confortables perquè aquests treballadors no hagin de patir per l'habitatge."

A més, des d'aquest matí ha tornat a funcionar la línia 3 que connecta Andorra la Vella amb Soldeu, que hauria de descongestionar el servei. També hi ha més vehicles.

Així ho ha explicat Dallerés: "Actualment aquests vehicles estan funcionant. De moment sis. En tenim dos més que arribaran a principis de desembre. Ara s'han d'adequar perquè puguin fer el servei a partir del desembre."

Aquest matí Coopalsa no ha registrat problemes rellevants a causa de les precipitacions de neu.

Informa: Pere Moliné

Comparteix: