Cop sobre la taula de l'Atlètic d'Escaldes a la lliga nacional

L'Atlètic Club d'Escaldes se situa líder en solitari de la lliga nacional, després de guanyar el Futbol Club Santa Coloma per 2 a 0. El Sant Julià segueix la pista dels escaldencs en superar el Carroi per 2 a 1.

Cop d'efecte de l'Atlètic d'Escaldes. Els escaldencs van guanyar el FC Santa Coloma per 2 a 0. Els de Luis Blanco van dominar el partit des de l'inici, tot i que Àlex Martínez va ser el primer a posar a prova Ruiz. Al minut 82, el setge sobre la porteria d'Andrés tenia resultat i Rafa Santos aprofitava un rebuig per fer el primer. Konare va tenir l'empat, però la rematada sortia fregant el pal. Al temps afegit, Gemelson feia la sentència, després d'una gran assistència de Jesús Álvarez. Al final, 2 a 0 i lideratge en solitari per als escaldencs amb 14 punts.

El derbi escaldenc entre Engordany i Inter va saldar-se amb triomf de l'actual campió per 2 a 0. El partit va ser molt obert amb ocasions per a tots dos equips com la de Guillaume als núvols. A la represa, Xisco Pires salvava el primer de Genís Soldevila. Precisament, el golejador de l'Inter va forçar un penal al minut 71 i ell mateix s'encarregava de transformar-lo. En la darrera acció del partit i amb l'Engordany abocat a l'atac, Soldevila certificava el triomf. La victòria permet a l'Inter enganxar-se a les primeres posicions i deixa l'Engordany amb 12 punts.

El Sant Julià se situa segon en guanyar el Carroi per 2 a 1. Poc abans del descans, Josele feia el gol de la jornada amb un míssil teledirigit a l'escaire. Els lauredians trobaven molts espais, però Bakkari topava amb el porter. Al 88, Gomis feia el 2 a 0 amb una jugada individual. Al temps afegit, Cristian Ruiz retallava distàncies en una jugada d'estratègia.

L'UE Santa Coloma va guanyar 2 a 1 el Penya Encarnada. L'actual cuer va dominar la primera meitat i al minut 40, Bryan Pubill feia el primer amb un xut al primer pal. Al 55, Boris Anton aprofitava el rebuig del porter a xut de Vergara per fer l'empat. Al 88, Javi López confirmava la remuntada amb un xut de falta. La derrota deixa com a fanalet vermell el Penya, on va debutar com a jugador Narcís Barrera, exsegon entrenador del FC Andorra.

Informa: Joel Romero