ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

El copríncep episcopal reitera la necessitat de defensar el dret a la vida

www.andorradifusio.ad

Joan-Enric Vives, copríncep episcopal, ha reiterat que s'ha de defensar el dret a la vida; per tant, mantenir la penalització de l'avortament, i ha afegit que servirà com a cap d'estat mentre els andorrans ho vulguin. Vives ha fet aquestes declaracions durant la visita pastoral a Escaldes-Engordany. També ha reclamat que es presti més atenció als problemes de l'habitatge.

L'arquebisbe d'Urgell ha iniciat la seva visita pastoral a Escaldes-Engordany al comú de la parròquia on ha estat rebut per les autoritats.

Ha defensat el sistema del coprincipat i la necessitat de renovar la constitució, ja que ha dit que no ha de ser un fòssil.

Reitera el dret a la vida i considera que el copríncep episcopal ha d'existir mentre ho vulguin els andorrans perquè "és una qüestió del poble". "Quan un vol matar un arbre li va inoculant una gota de verí cada dia i l'arbre es morirà".

També creu que Andorra ha d'evitar el perill de tancar-se i creu que s'ha de donar una resposta més eficaç al repte de l'habitatge. Manifesta que "hi ha temes que són d'iniciativa comunal i altres d'iniciativa privada, però és probable que la iniciativa privada no tingui en compte les rendes més baixes, el jovent o els ancians".

Finalment, ha reclamat que es lluiti més contra el canvi climàtic.

Informa: Pere Moliné
Imatges: Jordi Seabra

Comparteix:

18.206.194.134