Creativitat i cultura a Sant Julià

www.andorradifusio.ad

Sant Julià de Lòria presenta "Temps de jardí", un ventall d'activitats familiars on es fomentarà la creativitat. Tindran lloc del 24 de març al 16 de juny. 

L'arribada de la primavera és sinònim de colors i bon temps. Per això, el comú de Sant Julià de Lòria ha impulsat la primera edició de "Temps de jardí". Unes jornades que aniran des del mes de març al mes de juny, carregades d'espectacles de màgia, titlles i tallers artístics.

Les activitats es faran una vegada al mes, per la tarda, i estan destinades a incrementar les relacions familiars. L'aforament serà limitat, els tallers podran assistir un màxim de 40 persones i als espectacles 60. La cònsol menor de la parròquia, Mireia Codina ha volgut remarcar que es centrant en "la creativitat i la cultura", aspectes que des de Sant Julià de Lòria es donen molta importància.

Els actes són gratuïts i estan dedicats a totes les famílies que vulguin gaudir d'una estona de diversió. En cas de mal temps, es traslladarien a l'interior de la Biblioteca Comunal Universitària. 

Informa: Laura Mitjans
Imatges: Eric Escabias 

Comparteix:

Reunió entre les agències de viatge, el Govern i Iberia per resoldre els dubtes sobre el tercer vol a Madrid   Govern espera esgotar en poc temps la quota de 50 permisos per a nomades digitals que estarà a punt en quinze dies