Crèdit Andorrà engega l'Innovation Hub, un projecte per promoure la col·laboració entre empreses i start-up

www.andorradifusio.ad

Crèdit Andorrà ha aconseguit concretar onze propostes de col·laboració entre set empreses i cinc start-up de sectors com la restauració i el màrqueting,  en el marc de la prova pilot de l'Innovation Hub.

Es tracta d'un projecte que va començar a principi d'any amb la voluntat de promoure sinergies, afavorir el negoci i compartir coneixement entre el teixit de la petita i mitjana empresa i companyies emergents.

La previsió de l'entitat és que la iniciativa continuï creixent els pròxims mesos. Per aquest motiu, col·labora amb espais de coworking per promoure la trobada entre aquests dos actors del sector empresarial.

"El que fem és presentar-li a l'empresa una start-up amb qui creiem que pot tenir un potencial de col·laboració. Un cop les hem presentat, nosaltres ens retirem de l'equació. No fem cap mena d'acompanyament a l'empresa per ajudar-la a implantar aquest projecte."
Santi De Larrea, responsable d'Innovació i Transformació Digital de Crèdit Andorrà


"La base d'aquesta relació amb els clients (empreses) és identificar quines necessitats poden tenir actualment i, fins i tot, de cara al futur, i proposar alternatives que no s'han plantejat."
Martí Alfonso,, director de l'àrea de Negoci Bancari Andorra de Crèdit Andorrà

Informa: Oliver Jaén
Imatge: Andreij Cristancho

 

 

Comparteix:

Disminueixen els ingressos per importació de mercaderies a l'abril Skate i escalada, novetats en les propostes dels comuns per a les Setmanes Joves d'estiu