Crèdit Andorrà surt de l’accionariat del Grup Assegur

El Grup Crèdit Andorrà ha pres la decisió de

El Grup Crèdit Andorrà ha pres la decisió de sortir de l’accionariat del Grup Assegur i focalitzar la seva activitat asseguradora a Andorra en el projecte conjunt amb Caser Seguros. Aquest moviment va en línia amb el pla estratègic 2021-2023, on el Crèdit Andorrà té l’objectiu de "reforçar la seva posició de referència en el sector de les assegurances de vida i no vida a Andorra".

Arran d’aquesta operació, Actiu Assegurances, entitat participada en un 25% pel Grup Crèdit Andorrà, es desprèn del 50% d’Assegur Diversos, negoci especialitzat en productes de no vida. D’altra banda, el banc surt de l’accionariat d’Assegur Vida, del qual tenia el 50% de les accions.

Des de Crèdit Andorrà informen que continuaran impulsant la seva activitat asseguradora en el mercat andorrà, que "és estratègica i complementària al negoci bancari", on disposa del 100% de Crèdit Assegurances Estalvi per a la part d’estalvi, i d’una aliança amb Caser Seguros, amb qui va signar un acord l’any 2019 per promoure el negoci de salut i de vida risc a través de Crèdit Assegurances Vida, de la qual el banc té el 49%, un acord que es va ampliar l’any passat a les assegurances de no vida.

Asseguren que aposten per aquesta relació estratègica per continuar "impulsant el negoci assegurador i incrementar el valor afegit als clients". Afegeixen que el projecte conjunt amb Caser Seguros, entitat referent en el sector, els permet "fer front amb competitivitat i eficiència als reptes a llarg termini d’un sector financer i assegurador en ple procés de transformació global i d’assumpció de les noves normatives reguladores".

Informa: Agència ANA
Imatge: Arxiu RTVA

Comparteix:

L'Epizen reobre aquest dissabte després de tancar per una avaria tècnica Augmenten els clients de FEDA amb tarifes bonificades