ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

La cremà clou els actes de les Falles de València

www.andorradifusio.ad

La segona edició de les Falles de València a la capital ha arribat a la seva fi. Aquest diumenge els actes han començat amb la 'despertà' i han finalitzat amb la tradicional 'cremà' de les falles. El cònsol major, David Astrié, ha fet una valoració molt positiva d'aquesta segona edició.

Després de tres dies de moltes activitats, les falles a Andorra la Vella han posat el punt final amb l'esperada 'cremà' de les falles. Aquest, però no ha sigut l'únic acte d'aquest diumenge, al migdia s'ha fet la coneguda mascletà, que ha reunit a centenars de persones que envoltaven l'aparcament.

També s'han fet altres activitats tradicionals de les falles, com el concurs de paella popular i la degustació de l'aigua de València.

El consol de la parròquia, David Astrié, ha fet una molt bona valoració del cap de setmana. "Ha sigut un cap de setmana completament ple d'activitats. Als carrers hem vist que hi havia color, alegria i música. És una satisfacció tenir els carrers d'Andorra la Vella plens de gom a gom durant tres dies". I ha afegit: "Més de 3.000 valencians en un cap de setmana, on les pistes d'esquí ja estan pràcticament tancades, els hotels de la parròquia estaven tots plens, ens hem de felicitar tots". Finalment, ha destacat la importància dels intercanvis culturals. "Jo penso que aquestes trobades i intercanvis culturals són els que fan que puguem sumar a nivell de cohesió social i comunitat".

Informa: Maria Lucena
Imatges: Eric Escabias

 

Comparteix: