Cuina d'hivern sostenible i a mans dels més petits

www.andorradifusio.ad

Tornen les Jornades de cuina de la Massana. Amb el nom de Fogons del món, aquesta edició de cuina d'hivern ofereix una visió global amb productes de proximitat. Tot el mes de febrer, 29 establiments tindran plats o menús tancats dedicats a la cuina sostenible.

Baó de galta de porc, canelons de calçots, trinxat d'hivern i rissotto de llamàntol. Són alguns dels plats que es podran tastar tot el mes de febrer a restaurants de la Massana.

Són plats de cuina andorrana i de molts altres països, com el Brasil, Portugal, Mèxic, Xile i les Filipines, però amb un element comú: cuina sostenible amb producte de proximitat. Una novetat d'aquest any és fer partícips els infants de la parròquia. A més, segons ha explicat la consellera de dinamització Bet Rossell es faran jornades amb cuiners de la parròquia a les cuines de les escoles.

Les jornades comptaran enguany amb showcookings i cursos de reutilització d'aliments com el que es farà els dissabtes 3 i 10 de febrer, amb l'objectiu d'ensenyar com cuinar aprofitant tots els aliments que tenim a casa.

També hi ha altres novetats. El dissabte 24 hi haurà un taller de com es fa una barbacoa de manera responsable

Informa: Caterina Vidal
Imatges: Sergi Linares

Comparteix:

 La crema de gener pronostica un final prematur de l'hivern L'IPC afluixa i baixa dues dècimes al gener