ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Educació inicia una reflexió sobre l'entorn educatiu després de la pandèmia

www.andorradifusio.ad

La intenció del ministeri d'Educació és que el curs 2020-2021 comenci amb màxima normalitat i amb servei de menjador a tots els centres, encara que les escoles s'adaptaran a les circumstàncies del moment. La data d'inici es manté el 9 de setembre.

Aquest dijous al matí s'ha celebrat el consell de les escoles, durant el qual la ministra d'Educació i Ensenyament Superior ha volgut consultar els diferents actors de l'entorn educatiu, després de la crisi sanitària de la Covid-19. La idea és repetir aquesta reflexió amb altres òrgans i entitats involucrades, ha destacar la ministra d'Educació i Ensenyament Superior, Ester Vilarrubla.

El 9 de setembre és la data fixada per començar el curs escolar 2020-2021. Un curs que estarà marcat per la incertesa del moment i en el qual les autoritats estaran molt pendents de l'evolució de la Covid-19. És per això que ja es valora qualsevol escenari possible i com s'actuaria davant d'un possible rebrot, ha assenyalat Vilarrubla.

L'ensenyança virtual també podria jugar un paper important el curs vinent i estan preparats per aquesta possibilitat, encara que la intenció és que l'escola sigui totalment presencial i diària. Pel que fa al servei de menjador és previst que des del primer dia ja estigui disponible a tots els centres educatius amb les mesures sanitàries adients.

Informa: Sergi Expósito
Imatges: Vicente Bellot

 

Comparteix:

3.231.25.104