El CV Encamp posa contra les cordes el CN Sabadell i acaba cedint per 2-3

El Club Vòlei Encamp ha tancat el segon compromís del cap de setmana amb una derrota a la pista del Vòlei Manresa aquest diumenge al matí, per 3 a 0. L'equip de José Garcia tampoc ha tingut gaire temps per descansar després de quedar-se a les portes de superar el líder, el CN Sabadell.

Va ser un gran partit sense premi final per al Club Vòlei Encamp, però l'equip de José García va confirmar la recuperació després d'un inici de temporada complicat.

Els de José García van posar contra les cordes un Club Natació Sabadell que visitava el Complex Esportiu com a líder invicte del grup B de Primera amb nou victòries. I ho van fer sense Xavi Borrego, lesionat al segon set.

El Sabadell va dur la iniciativa i amb el marcador a favor per un set a dos tenia el partit de cara, però els encampadans van forçar el desempat després d'adjudicar-se el quart parcial, per 25 a 22. En el cinquè i definitiu set la igualtat va ser gairebé absoluta i l'Encamp va arribar a tenir pilota de partit, però la victòria final va ser per als visitants, per 15 a 17.

Tot i la derrota, el punt final premiava el bon joc d'un Encamp en línia ascendent, encara amb partits per recuperar i que vol continuar creixent.

Informa-imatges: Joan López