El CV Valls d'Andorra es manté segon amb una victòria treballada davant l'Institut Montserrat (3-1)

El Club Vòlei Valls d'Andorra va sumar la sisena victòria de la temporada davant l'Institut Montserrat, per 3 sets a 1, i es referma en la segona posició de la taula. Les d'Isabel Ribault van haver de capgirar un set en contra davant un rival molt combatiu.

El Valls d'Andorra va confirmar el bon inici de temporada en un partit que no va començar bé per a les d'Isabel Ribault. Les jugadores de l'Institut Montserrat van sortir més endollades al pavelló del Prat Gran i van portar la iniciativa en el marcador amb una gran defensa. La igualtat es va mantenir fins al tram final, però el set va caure de costat de l'equip barceloní, per 22 a 25.

En el segon i el tercer el decorat va canviar radicalment. El Valls d'Andorra va treure profit de la superioritat en atac. Les tricolors van servir millor i van connectar rematades guanyadores amb més facilitat. El 25 a 10 de la segona mànega i el 25 a 14 a la tercera posaven el partit de cara per al Valls d'Andorra.

Però l'Institut Montserrat encara no havia llançat la tovallola i va tornar a equilibrar les forces en el quart set. Al final, 25 a 22 i sisena victòria de les andorranes en nou jornades, que les manté segones al grup C de la Tercera Catalana.

Imatges: Desirée Sala