ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

DA no presentarà grans retocs a la reforma de les jubilacions

www.andorradifusio.ad

El grup parlamentari demòcrata no farà esmenes substancials al projecte de llei dels complements de pensió dels funcionaris. Ho ha fet públic Ladislau Baró, president del grup parlamentari demòcrata, després de trobar-se amb els sindicats d´empleats públics.

Només canvis secundaris. Això és el màxim que està disposat a retocar el grup parlamentari demòcrata del projecte de llei de complements de pensió dels funcionaris que vol presentar el Govern. El president del grup parlamentari demòcrata, Ladislau Baró, ha manifestat amb prudència "certa receptivitat a que hi pugui haver millores i feina a fer" i que intentaran "millorar algun aspecte" però sense moure`s "del plantejament general al qual ha arribat el Govern com a resultat de la negociació".

Els sindicats han assegurat als demòcrates que rebutgen totalment el text i en voldrien negociar un de nou. El portaveu del Sindicats Funcionaris Duana, Gabriel Ubach, ha explicat que s'han emplaçat a tenir una altra reunió una vegada el grup parlamentari demòcrata hagi analitzat el text i aportat modificacions. D'aquesta manera, diu, els podran indicar si els canvis compleixen les seves expectatives i quin camí sels pot donar.

Després d'haver-se trobat aquesta setmana amb els grups polítics presents al Consell General, els sindicats de funcionaris volen reunir-se i expressar els seus neguits als partits extraparlamentaris.

Informa: Pere Moliné     Imatge: Robert Querol

Comparteix: