DA s'organitza per a la campanya i anuncia lema: "Les persones compten"

www.andorradifusio.ad

Demòcrates per Andorra ha mantingut aquest dimecres al vespre una reunió amb tots els candidats que formaran part de les llistes pels comicis del 7 d'abril.

Un dels objectius era estructurar els equips per a la campanya. Durant la trobada els candidats nous, aquells que concorren per primera vegada en unes eleccions, han pogut intercanviar opinions amb els que ja són veterans. També s'ha presentat el lema oficial de la campanya: "Les persones compten".

El cap de la llista nacional, Xavier Espot, destaca el significat que resumeix clarament el tarannà del partit. "És un lema doble", diu, "per una banda expressa una filosofia i per una altra una proposta concreta. El com i el què. Aquest lema principal és conseqüència lògica del relat que vam voler expressar a l'acte de la presentació de la candidatura"

Informa: Joan A. Sarmiento
Imatges: Anna Ginestà

Correcció: En un primer moment aquesta notícia indicava erròniament que el lema de la campanya era "Tots som un, tots som Andorra", que va ser el lema del partit en els comicis anteriors. El nou lema és "Les persones compten", tal com ha quedat corregit a posteriori.

Comparteix:

La comissió de festes d'Encamp nega vinculació amb l'àudio misogin denunciat Cinca creu que la resolució del casino es podria complicar encara més si el CRAJ no mesura bé els pròxims passos