Davallada del MoraBanc Andorra a Lugo (83-74)

El MoraBanc Andorra ha sumat aquest diumenge la vuitena derrota d

El MoraBanc Andorra ha sumat aquest diumenge la vuitena derrota de la temporada a la Lliga Endesa (5/8) a la pista del Breogan (83-74). A remolc en tot moment, mostrant molt pocs arguments i patint en la lluita en el rebot, els d’Ibon Navarro es compliquen molt les seves opcions de disputar la Copa. Víctor Arteaga (11 punts, 6 rebots, 16 de valoració) i McIntyre (16 punts), els millors dels tricolor.

Malgrat les lesions, Moussa Diagne ha estat l’últim en caure, el MoraBanc Andorra afrontava el partit de la tretzena jornada de la Lliga Endesa i el tram final de la primera volta amb bones sensacions després de les últimes dues victòries a casa contra el Monbus Obradoiro i el Turk Telekom encara què, ningú ho diria després de veure el partit d’aquest diumenge. La dinàmica dels tricolor cridava a l’optimisme, podia aportar certa il·lusió de cara al repte de la Copa, però aquesta nova desfeta s’ha acabat convertint en una passa enrere pràcticament definitiva.

Les sensacions dels tricolor serien negatives des del salt inicial. Tous en defensa, el Breogan ja agafaria els primers avantatges (9-5) amb els punts dins de Rasid Mahalbasic, un autèntic mal de cap pel conjunt del Principat. El MoraBanc reaccionaria tímidament amb els punts de McIntyre però l’aparició de Dzanan Musa (MVP del partit amb 26 punts, 6 rebots, 28 de valoració) començaria a marcar diferències (16-9). Una nova reacció del MoraBanc ara amb Connor Morgan de protagonista deixaria un 19-14 al final del primer acte.

Els d’Ibon Navarro poc a poc anirien entrant en el partit i un 5-9 de sortida a l’inici del segon quart deixaria el MoraBanc a només un punt de diferència (24-23) però el Río Breogan seguiria fent mal amb els punts de Dzanan Musa. Les facilitats dels andorrans en defensa, incapaços de tancar la seva cistella, propiciaria que el conjunt local agafés una renda de set punts (36-29). L’aportació de Víctor Arteaga o Mario Nakic en la recta final de la primera meitat deixaria un ajustat 38-34 al descans.

La bona sortida de vestidors dels tricolor a l’inici del tercer quart amb una esmaixada de McIntyre i un triple de Hannah cridava a l’optimisme (40-39) però la reacció dels tricolor duraria molt poc. Les males dedicions en atac i la poca activitat defensiva donaria ales a un Breogan què, des del triple i vivint del rebot ofensiu (20 punts de segones opcions), agafaria una renda màxima de dotze punts (58-46). 61-53 a deu minuts del final. Les diferències es mantindrien al llarg de l’últim quart però un 1-8 de parcial en la recta final (76-70) encara donaria una última oportunitat al MoraBanc Andorra però l’equip tricolor no la sabria aprofitar (83-74).

El MoraBanc Andorra tornarà a l’acció aquest proper dimarts per disputar un nou partit d’Eurocup contra el Lietkabelis (21h). La propera cita ACB serà el dissabte (20:45h) contra el Casademont Saragossa en directe per Ràdio Naciónal i andorradifusio.ad.