David Aguilar guanya el concurs Lego Masters France

L'andorrà David Aguilar, conegut com a Hand Solo per l

L'andorrà David Aguilar, conegut com a Hand Solo per les pròtesis de Lego que fa anys que construeix per al seu braç dret, ha guanyat el Lego Maters France 2020, emès a la cadena M6.

Aguilar ha aconseguit aquest repte formant equip amb Sebastien Sistebane. El perfil tècnic d'Aguilar combinat amb la vessant més creativa del seu company els ha portat a la victòria.

El concurs al voltant del joc de Lego va començar al Regne Unit, on va assolir un gran èxit, i després es va exportar als Estats Units i Austràlia. Ara, en la primera edició francesa, Aguilar ha tornat a destacar amb construccions "per sobre del nivell tècnic i creatiu de la resta", destaca el seu pare, Ferran Aguilar en una entrevista a Ràdio Nacional (àudio sobre aquestes línies).

Aguilar, que estudia bioenginyeria, va ser imatge de Lego en una de les darreres campanyes de la companyia, va entrar al llibre Guinness dels rècords i protagonitza un documental, Mr. Hand Solo, que s'estrenarà el pròxim 22 de gener.

Informa: Redacció

Comparteix:

Demòcrates i Liberals d'Andorra van rebre uns 43.000 euros en donacions el segon semestre del 2020 L'associació per l'Alzheimer posa a disposició dels malalts botons geolocalitzadors gratuïts