Decathlon preveu obrir botiga al centre d'Andorra la Vella

www.andorradifusio.ad

La popular firma esportiva Decathlon té previst obrir botiga al centre d'Andorra la Vella. Una obertura vinculada a l´acord de societat que han fet Pyrénées i Auchan, propietat de la família Mulliez que controla el hòlding al qual pertany la marca esportiva.

La cadena Decathlon s’instal·larà al centre d’Andorra la Vella. Segons ha pogut saber RTVA, l’entrada d’aquesta important marca esportiva va de la mà de l’acord que Pyrénées ha signat amb el grup francès Auchan, de la familia Mulliez, propietària d'un hòlding empresarial en el qual hi ha marques com Decathlon i Leroy Merlin.

De moment, Auchan fa una inversió inicial de 2 milions d’euros i tindrà el 20% de l’antic Punt de Trobada, el 80% restant estarà controlat per Pyrénées. L'acord entre Pyrénées i Auchan inclou, a més, el desenvolupament de nous projectes comercials amb empreses del grup Mulliez, com ara la popular empresa esportiva Decathlon i Leroy Merlin.

El projecte per a la instal·lació de Decathlon estaria molt avançat i situaria la botiga al centre d’Andorra la Vella. L’acord entre els dos grups suposarà també un canvi de marca de l'hipermercat Andorra 2000 que gestionarà Auchan. El projecte, però, està condicionat a la resoució de les querelles que enfronten la família Cachafeiro, propietària del Punt de Trobada, que es resisteix a deixar d'explotar el centre comercial, amb la família Mallol, propietària del terreny, i el Grup Pyrénées.

Aquesta setmana, precisament, la batllia arxivava la querella criminal per temptativa d’estafa presentada per la família Cachafeiro contra el contracte d’arrendament entre la família Mallol i el Grup Pyrénées, controlat per Patrick Perez. Per la seva banda, la representació legal de la família Cachafeiro, actual explotadora del Punt de Trobada, ha anunciat que hi recorrerà. El desnonament de l’edifici del Punt Trobada es troba pendent de judici al Tribunal Superior per la via civil.

Informa: Gemma Rial
Locució: David Domingo

Comparteix:

Sancions de 100 euros a Andorra la Vella per no portar l'ampolla per netejar les miccions dels gossos Martí aprofita l'assemblea de l'ONU per preparar el terreny per a la cimera iberoamericana