Dèficit de personal sanitari al Pas de la Casa

www.andorradifusio.ad

El personal sanitari del Pas de la Casa és insuficient per cobrir les necessitats dels veïns. Reclamen al Govern un segon metge i als col·legis professionals, poder comptar amb especialistes almenys un cop al mes. La problemàtica de l'habitatge també provoca que augmenti la manca de personal en altres sectors.

Millorar els serveis sanitaris és el reclam més urgent dels veïns del Pas de la Casa. Actualment compten només amb un metge, a temps parcial, i  amb un psiquiatra, que passa consulta un cop al mes. El president de l’Associació de Veïns i de Comerciants demana més efectius al Govern. Per a Òscar Ramon, l'actual sistema "és insuficient".

Pel que fa a les especialitats que no estan cobertes al Pas, com la logopèdia o la psicologia, també en necessiten. En aquest cas, ja es posen en contacte amb els col·legis professionals per aconseguir personal. "Ara estem posant fil a l'agulla, aviam si poden venir psicòlegs, psiquiatres, logopedes... encara que sigui un o dos cops al mes".

D'altra banda, asseguren que la problemàtica de l'habitatge està accentuada i això fa que tinguin manca de personal també en tots els altres sectors. Tot i que la gratuïtat de l'autobús ha ajudat al desplaçament, és molt difícil trobar lloc per viure. A més, saben que de cara a l'hivern hi haurà encara més necessitat i treballen per intentar millorar la qualitat de vida i laboral. 

Informa: Maria Lucena

Comparteix:

Detingut un jugador del Vallirana per enviar a l'hospital un menor de l'ENFAF El TS analitza el recurs d'apel·lació en l'accident del Túnel de les Dos Valires