Degoteig de persones per a les proves de la Covid-19 al nou stop-lab d'Escaldes-Engordany

www.andorradifusio.ad

L'stop-lab d'Escaldes-Engordany per fer-se proves diagnòstiques de la Covid-19 és operatiu des de divendres amb dues taules. L'afluència més alta de persones aquest dilluns s'ha registrat a primera hora del matí i els usuaris aproven la rapidesa, proximitat i condicions del nou punt.

Degoteig de persones que venen a fer-se la prova diagnòstica de la Covid-19 en aquest nou punt. La majoria, infants i contactes de positius. 

S'hi han habilitat dues taules, amb dos efectius, que ja han fet més de 70 tests. L'afluència més alta ha estat a primera hora. Els qui s'hi han desplaçat en destaquen la rapidesa i alguns opinen que n'hi hauria d'haver un a cada parròquia.  L'agraeixen per poder evitar l'aglomeració de persones que han vist al de la plaça de Braus i remarquen la importància de no barrejar les persones que van a fer-se proves amb les que van a vacunar-se. Destaquen que, fins i tot, tenen calefacció.

Aquest stop-lab d' Escaldes-Engordany obre de vuit del matí a dos quarts de set de la tarda.

Informa: Judith Sáez / Imatges: Pere Beso

Comparteix:

Complicacions a la xarxa viària pel pont a Espanya Mil dosis més contra la Covid-19 aquest dilluns al centre de vacunació