Deixar de fer hores extres per exigir una revisió salarial

www.andorradifusio.ad

Els bombers deixaran de fer hores extres a partir de dilluns per reclamar una revisió salarial. Els tres sindicats de bombers ho han acordat perquè les reunions amb Govern no estan avançant.

Els tres sindicats de bombers porten dos anys reunint-se amb Govern per reclamar una revisió salarial sense èxit. Com a mesura de pressió, deixaran de fer hores extres i guàrdies festives que, segons expliquen, estaven servint per suplir la manca de personal. Busquen una millora per a tots els cossos uniformats i especialment per a les noves promocions.

Denuncien que cobren la meitat que els bombers catalans i que els sous estan dificultant la incorporació de nous agents. A més, existeix malestar per una revisió salarial que Govern sí que ha assegurat per als treballadors de Policia i del Centre Penitenciari, però no per als bombers. És un complement que recuperaran parcialment per renunciar al dret a vaga. 

Això ha encès els ànims i per majoria dels tres sindicats han decidit prendre aquesta mesura perquè, per la necessitat de serveis mínims i la manca d'efectius, no és possible fer vaga. 

Informa: Gerard Castillo

Comparteix:

Tres nous textos per facilitar declaracions  "Ho havíem de fer per la tranquil·litat dels electors"