ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

La delicada situació financera del comú pot retardar les reformes del Palau de Gel

www.andorradifusio.ad

Les reformes previstes al Palau de Gel podrien patir un retard per la delicada situació de les finances de Canillo. El comú espera acabar primer amb l'auditoria sobre l'eficiència energètica de la instal·lació. Aquest hivern el palau ha sumat unes pèrdues del 40%.

L'endeutament d'Ensisa és un llast per a les finances de Canillo i això, de retruc, pot comportar endarrerir les obres de millora del Palau de Gel. Tot i assegurar que no s'havia establert un calendari, Francesc Camp ha reconegut durant la sessió ordinària de comú que les intervencions es podrien allargar i tindrà un cost alt. 

De moment el comú està a l'espera de rebre l'auditoria d'eficiència energètica per avaluar les actuacions que requereix l'estructura, tenint en compte que ja té trenta-cinc anys. També s'analitzarà un model més eficient de gestió i un nou programa de noves activitats. L'oposició lamenta que no disposen d'informació. 

A la delicada situació de les instal·lacions cal afegir-hi les pèrdues xifrades en un 40% aquesta temporada, ja que la davallada de turistes ha estat molt important.

Informa: Joan A. Sarmiento

Comparteix: