Demanen un any i mig de presó condicional per a un sotsoficial de policia acusat de detenció il·legal

La fiscalia té previst demanar 18 mesos de presó condicional i 4

La fiscalia té previst demanar 18 mesos de presó condicional i 4 anys d'inhabilitació a un sotsoficial de policia per detenció il·legal. També està acusat de lesions amb mitjans que podrien causar la mort.

La defensa reclama l'absolució en el judici que es celebra avui al Tribunal de Corts ja que rebaixa la gravetat dels fets i no va haver intenció agressiva. Els fets es van produir al gener del 2015 a Sant Julià quan l'agent es va trobar amb un altre veí de la parròquia amb qui havia tingut disputes, totes relacionades amb els gossos que tots dos acostumaven a passejar.

Segons la fiscalia, aquell dia van tenir una altra baralla i el sotsoficial, que estava de baixa per malaltia, està acusat d'insultar, agredir l'altra persona, llençar-li en contra els gossos que eren del cos d'ordre i ferir-lo. Posteriorment va demanar als companys de la policia que detinguessin el veí.

La fiscalia també considera aquest home responsable d'un delicte de lesions doloses, ja que hauria agredit el funcionari en el marc de la batussa que van mantenir i demana per ell una pena d'1 mes d'arrest nocturn.

Des de la defensa del sotsoficial s'ha assegurat que l'entorn de l'agredit ja havia tingut incidents amb altres policies, tot i que l'home ha dit que no tenia cap animadverssió envers els agents del cos, només algun conflicte amb alguns en concret.

Informa: Pere Moliné

Comparteix:

El Govern confirma que en els propers dies abonarà els ajuts destinats a l'oci nocturn valorats en 19.795 euros  Espot destaca la importància de ser a l'Expo de Dubai en la visita institucional a l'esdeveniment