ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Demòcrates, Liberals i Progressistes-SDP avancen per a una entesa tripartita per les comunals a Andorra la Vella

www.andorradifusio.ad

Demòcrates, Liberals i Progressistes-SDP tenen converses avançades a la capital per a una entesa tripartita per les eleccions del 15 de desembre. Així ho ha indicat la cònsol, que ha afegit que DA serà qui esculli el número dos.

No hi ha un acord tancat definitívament però sí ben encaminat. I la setmana vinent serà decisiva en aquest aspecte. Així s'ha manifestat Conxita Marsol, que aspira a la reelecció a cònsol de la capital, sobre l'entesa de Demòcrates, Liberals i Progressistes. També ha deixat clar que l'elecció del candidat a cònsol menor ha de correspondre als taronja i ha de ser una persona de total confiança i sintonia.

"Podríem dir que està a mig embastar, però falta acabar de veure si ho cosim o ho desembastem", avança la cònsol major d'Andorra la Vella, Conxita Marsol. I avança: "el número dos el decidirem entre tots nosaltres, Demòcrates, els que érem a aquest projecte que hem començat a la parròquia d'Andorra la Vella".

Des de l'actual oposició, la socialdemòcrata Dolors Carmona, que també serà candidata a les comunals, assegura que l'opció de les altres forces és lícita però el PS no prioritza pactes. "Volem ser coherents amb el ciutadà. No volem buscar aliances per anar a comptar vots, sinó que volem és un canvi a la parròquia i aixó ens ho demanen els ciutadans i això és el que lluitarem i portarem fins a la darrera conseqüència", explica.

Progressistes-SDP ha confirmat aquesta mateixa tarda l'entesa per a l'acord tripartit a la capital.

Informa: David Domingo
Imatges: Fernando Montero
Locució: Oliver Jáen

Comparteix:

3.94.202.172