Derrota clara de la selecció d'hoquei patins contra Portugal a l'Europeu (12-1)

La selecció d'hoquei patins va caure contra Portugal a

La selecció d'hoquei patins va caure contra Portugal a l'Europeu de Parades per 12 a 1. Els de 'Wiffy' Balart van patir davant l'amfitriona, que busca adjudicar-se el títol, en el cinquè i darrer partit de la competició.

Els tricolors van plantar els deu primers minuts amb un 2 a 1 de sortida. El gol d'Arnau Dilmé va permetre somiar amb un resultat positiu, però els portuguesos van ser contundents i al descans ja manaven per 6 a 1. A la segona meitat, els tricolors van acusar el desgast físic i van encaixar sis gols més, fins al 12 a 1 final.

Andorra tancarà l'Europeu aquest dissabte contra Alemanya, en el duel per la cinquena i sisena posició. Els tricolors buscaran la revenja, després de caure per 5 a 1 en la fase de grups. Guanyar els alemanys seria la millor cirereta del pastís, després del prestigiós empat aconseguit contra França.

Foto cedida: WS Europe Rink Hockey