La derrota del Joventut permet al MoraBanc arribar a la darrera jornada amb aspiracions al play-off

El MoraBanc Andorra arribarà viu a la darrera jornada. La

El MoraBanc Andorra arribarà viu a la darrera jornada. La derrota dimecres del Joventut a la pista del Baskonia permet als d'Ibon Navarro seguir aspirant al play-off.

A les darreres jornades les aspiracions de play-off del MoraBanc Andorra pengen d'un fil. Una situació que malgrat la incertesa es manté.

El partit entre Baskonia i Joventut va ser una metàfora d'aquesta situació. Els de Perasovic van sortir amb un Shengeila demolidor, però el Badalona tenia Laprovitola. Una cistella de l'argenti permetia als visitants arribar al descans amb avantatge 34 a 36. El tercer quart va estar ple d'anotació per les dues bandes. Darren Hilliard va fer 16 punts en aquest parcial. En el darrer quart el Badalona va arribar a dominar de vuit punts. L'Andorra es veia fora del play-off, però una reacció local amb un parcial de 20 a 2 va donar finalment la victòria al Baskonia. 87 a 81. Completada la 33a jornada així queda la classificació pel que fa als implicats en la lluita pel play-off.

Tenerife, Joventut, Manresa i Saragossa empatats a 17 victòries. El MoraBanc amb 16 roman a l'expectativa. Els andorrans necessiten guanyar a la pista de l'Unicaja i que el Joventut perdi a casa contra l'Estudiantes.

També caldrà esperar la victòria del Tenerife i, si els canaris perden, que també ho faci el Manresa. Més que mai serà una jornada de transistors. Tots jugaran diumenge a les 12.30h en directe per Ràdio Nacional i andorradifusio.ad