Derrota polèmica del FC Andorra contra l'Alcoià (1-2)

Derrota marcada per la polèmica del FC Andorra a l'Estadi Nacional davant l'Alcoià, per 1 a 2. Els tricolors han jugat amb un home menys tota la segona meitat per l'expulsió d'Hector Hevel al minut 40. Tot i això, s'han avançat a deu minuts per al final amb un gol de Martí Riverola. Als darrers instants del partit, els visitants han remuntat amb les dianes de Pablo Carbonell i Antón.

Primera derrota del FC Andorra a l'Estadi Nacional, en un partit de bojos i marcat per la polèmica. I és que, a la primera meitat, l'àrbitre ha anul·lat un gol de Carlos Martínez per fora de joc i després, al minut 40, ha expulsat Hector Hevel per una suposada agressió.

A la segona meitat i amb l'Andorra amb un home menys, els de Sarabia han patit, però s'han posat al davant amb un gol de Martí Riverola al minut 81 en el servei d'una falta.

Tot i això, l'Alcoià també ha lluitat fins al final i als darrers instants ha remuntat el partit, en la primera derrota de l'Andorra al Nacional.

El jugador tricolor Adrià Vilanova ha remarcat que l'equip ho ha intentat fins al final, tot i l'expulsió i el gol anul·lat. "Hem tingut la posessió i ho hem donat tot" assegura, i considera que "el futbol no ha estat just amb nosaltres".

En aquesta línia, Eder Sarabia, s'ha mostrat molt satisfet del joc de l'equip: "Hem estat de 10", però ha esmentat que en ocasions "hi ha circumstàncies que et fan perdre el partit".

En aquest sentit, Sarabia també s'ha referit a la polèmica arbitral. A més, el tècnic s'ha mostrat molt descontent amb l'exageració dels jugadors de l'Alcoià, sobretot en l'expulsió d'Hector Hevel.

Imatges: Pere Besolí