Derrota del Sant Julià de futbol sala contra el Rubí per 5 a 7

El Sant Julià de futbol sala ha perdut a casa contra el Rubí per 5 gols a 7. Una segona part molt dolenta ha condemnat els de Jorge Dias, que malgrat tot es mantenen a la part alta.

Els primers minuts han estat un preludi del partit, un intercanvi de cops constant que ha caigut del cantó del Rubí. En només tres minuts, els visitants ja havien perforat la porteria de Theo dues vegades.

Omar feia el primer de penal al minut 4 per posar l'1 a 2 al marcador.

A l'equador de la primera meitat, els visitants feien el tercer amb un xut de falta directa.

Pocs segons després, Edgar posava el 2 a 3 amb un xut sec.

El gol ha esperonat els lauredians, que s'han mostrat més agressius en la pressió. Això ha permès l'empat de Brayan al minut 13.

L'alegria era completa quan Roge ha finalitzat una passada d'Omar i ha posat el 4 a 3.

Quan faltaven 24 segons, una nova recuperació de Brayan servia per marxar al descans amb un 5 a 3.

El pas per vestidors ha canviat el guió per complet, i poc després de començar els visitants retallaven distàncies.

Les errades han estat una constant, i això ha provocat que el Rubí, malgrat no realitzar un gran joc, empatés i es posés per davant quan faltaven cinc minuts.

Amb tot perdut, els lauredians han sortit amb porter-jugador. Sense velocitat en la circulació de pilota, una nova errada ha costat el setè i definitiu gol.

El jugador del CE Sant Julià, Omar Àvila, ha valorat que ha estat "una gran primera part", però pel que fa a la segona, "ha estt bastant lamentable", "hem estat molt tous en defensa i sense llums a l'atac".

Al final, 5 a 7, i el Sant Julià perd una oportunitat d'or per deixar encarrilada la permanència.

Informa: Joel Romero

Imatges: Nil Forcada