Derrota de la selecció femenina sub-16 contra Kosovo (3-1)

Les tricolors han obert el Torneig de Desenvolupament de la UEFA&

Les tricolors han obert el Torneig de Desenvolupament de la UEFA a Albània amb una desfeta. Júlia Domingo ha marcat l'únic gol des del punt de penal.

La selecció femenina sub-16 de futbol ha debutat aquest dimarts en el Torneig de Desenvolupament de la UEFA que té lloc aquests dies a Dürres, Albània. El primer escull ha estat Kosovo en un partit obert que ha caigut del cantó de les de l'est. Al minut 29 s'ha avançat Kosovo amb un xut de falta directa a l'escaire. Al descans, 1 a 0.

A la represa, les tricolors han disposat d'algunes ocasions, però s'han trobat amb el 2 a 0 en una acció ràpida. Al 55, Júlia Domingo ha transformat un penal comès sobre Judit Ruiz i ha posat emoció al duel. Al tram final, Kosovo ha fet la sentència en aprofitar un rebuig d'un xut llunyà. Al final, 3 a 1.

La selecció tornarà a competir aquest dijous al matí contra Moldàvia.