Derrota del VPC al camp del Laroque Belesta (35-15)

El VPC ha caigut al camp del Laroque Belesta per 35 a 15, a la di

El VPC ha caigut al camp del Laroque Belesta per 35 a 15, a la divisió d'Honor d'Occitània.

Els andorrans han perdut Fede Aguiar per vermella directa a la primera part i han arribat al descans clarament per sota, 28 a 3. A la segona meitat, tot i retallar diferències amb dos assajos, el primer obra d'Edisher Jamrulidze i el segon de penalitat, el VPC no ha pogut evitar la derrota.

Els de Jonathan Garcia i David Kirikaixvili mantenen el quart lloc a la classificació, a falta de dues jornades per acabar la fase regular. El proper duel arribarà diumenge vinent a l'Estadi Nacional, contra el Maureilhan Montady. Aguiar i Toko Goglidze seran baixa per sanció.

Imatge: Arxiu