Detinguda una agent de circulació del comú de la capital per apropiar-se un mòbil dipositat a l'oficina d'Atenció Ciutadana

www.andorradifusio.ad

Detinguda dilluns una agent de circulació del comú d'Andorra la Vella per apropiar-se d'un mòbil que una persona va trobar al carrer i posteriorment va dipositar a l'oficina d'Atenció Ciutadana.

L'agent, de quaranta-vuit anys, hauria estat l'encarregada de rebre el material. Està acusada també de modificar la base de dades de l'oficina comunal per eliminar el rastre de l'aparell.

Els responsables del registre van descobrir la irregularitat i ho van comunicar als superiors, que una vegada constatats els fets els van posar en coneixement de la policia.

"Ens hem vist obligats a fer la denúncia perquè els fets eren molt clars. Em sap greu perquè estic segura que no va ser conscient de les conseqüències, però som tots majors d'edat i responsables, i el comú ha de ser estricte", ha declarat aquest dimarts la cònsol major, Conxita Marsol.

La funcionària està acusada de diversos delictes, més enllà de la sostracció del telèfon.

Informa: Joan A. Sarmiento
Imatges: Ricard Tenza

Comparteix:

El PS demana per l'impacte econòmic i els visitants que atreu el Cirque du Soleil El grup Hey Girls ret homenatge a les grans dives del pop al "Ritmes Capital Musical"