Detingut per deixar morir dos gossos

www.andorradifusio.ad

Detingut un home per deixar morir abandonats dos gossos en un pis sense cap tipus d'atenció. L'última setmana ha estat intensa per a la policia. Durant el pont de la Puríssima hi ha hagut una vintena de casos d'alcoholèmia, la majoria de conductors del país, amb taxes que superaven el gram per litre de sang.

El propietari dels dos gossos trobats morts en un pis de la seva propietat va passar a disposició judicial aquest cap de setmana després de ser detingut per la policia.

El responsable és un home de 31 anys que va abandonar els animals en un pis fins que van morir per desatenció.

Una vintena de detencions per alcoholèmia

La detenció es va fer dissabte, enmig del pont de la Puríssima, en què la policia va  registrar una vintena de casos per alcoholèmia, molts dels quals durant la campanya anunciada pel cos d'ordre.

S'ha de destacar que molts dels controlats eren del país i superaven el gram d'alcohol per litre de sang. En alguns casos s'acostaven als dos.

A banda de l'alcohol també  es va detinir cinc persones per possessió de drogues, dos a la duana espanyola.

Encara a Sant Julià de Lòria, es va detenir un home de 59 anys arran d'unes desavinences amb un altre home. El detingut va esgrimir un ganivet de cuina de 25 centímetre de fulla i va ratllar el cotxe en el qual es trobava refugiat. També se li van localitzar dos esprais de defensa.

Informa: Rosa Alberch
Locució: Jordi Lorente

Comparteix:

Neix la Xarxa la Meri per oferir acompanyament i suport en l'avortament El pont de la Puríssima porta 84.000 vehicles a Andorra