Detingut al Pas de la Casa amb 2.400 paquets i 15.000 grams de tabac al vehicle

www.andorradifusio.ad

La policia ha fet 17 detencions la darrera setmana. Ressalten aquelles per delictes contra la seguretat de trànsit, la funció pública i maltractaments. També la d'un home per contraban en ser enxampat amb el vehicle carregat de tabac.

La policia va enxampar un home de 32 anys al Pas de la Casa amb mercaderia superior a 9.100 euros al seu vehicle. Se'l va detenir per contraban, un delicte contra l’ordre socioeconòmic

Segons informen des del cos d'ordre, va ser gràcies a un control rutinari a l’interior d’un aparcament públic quan s'aconsegueix decomissar 2.400 paquets de tabac i 15.000 grams de tabac de picadura a l'interior del vehicle. 

Aquesta és una de les 17 detencions que s'han fet la darrera setmana. Bona part per delictes relacionats amb l'alcoholisme i les drogues. Destaquen sis contra la seguretat de trànsit i una contra la salut pública.

També destaquen cinc detencions relacionades amb delictes contra la funció pública i l'arrest de dos homes per maltractar la parella. Un, de 27 anys, a Encamp, i l'altre de 61, a la Massana. A més, a Andorra la Vella també es va detenir un jove de 21 anys per un delicte contra la llibertat sexual.

Informa: Redacció
Imatges: Arxiu RTVA
Locució: David Domingo

 

Comparteix:

El Carnestoltes de Sant Julià recupera la presencialitat i els actes habituals prepandèmia L'Associació per a la defensa dels joves en risc reclama una escola terapèutica a part del Centre d'Educació Intensiva